Aducem căldura în iesle – Rezist Zürich susține ciobanul demn

Cioban Demn Petrescu

În prag de Crăciun, aducem căldură și liniște printre mioarele lui Nea Petrescu!

Daniel Petrescu este numele unui cioban curajos din Curtea de Argeș, care a decis să spargă gheața privind mafia pășunilor. A organizat mai multe proteste împreună cu alți ciobani și a denunțat public corupția din oierit și agricultură. În octombrie, la scurt timp după ce a protestat la Ministerul Agriculturii, unde a vorbit în fața presei despre fraudele cu Fonduri Europene în agricultură, corupția politică și mafia pășunilor, i s-a dat foc la cei 10.000 de baloți de nutreț pe care-i cumpărase pentru a-și trece oile prin iarnă.

Din fericire a reușit să-și salveze oile. Prin solidaritatea altor fermieri, ciobanul nostru a mai primit nutreț și unele donații. Totuși, în toiul iernii, Nea Petrescu mai are nevoie de 30.000 lei, adică aproximativ 6’500 EUR pentru a cumpăra nutrețul necesar mioarelor, cele mai multe gestante acum.

Cumpără și tu câțiva baloți de fân pentru ciobanul demn, făcând o donație în EUR sau CHF în contul bancar al Asociației Rezist Zürich CH61 0070 0110 0072 3687 7 de la Zürcher Kantonalbank cu mențiunea ”Ciobanul demn”. Noi ne vom asigura că banii vor ajunge la el și că oile vor trece cu bine iarna. Și evident vă vom informa despre stadiul campaniei și predarea colectei.

Nedreptatea din România l-a pedepsit pe oierul Petrescu pentru verticalitatea, curajul și decizia de a nu se complace ca victimă în fața corupției. El nu are voie sa fie îngenuncheat,  el nu poate deveni victimă. Haideți sa nu îl lăsăm singur și strigăm împreună: STOP CORUPȚILOR! Sărim în ajutor și refuzăm acest abuz asupra unui om demn!

Ne unim astfel într-o cauză comună cu mesajul: #NePasă, #CumpărămFân,  #RescriemMiorița pentru oițele lui Nea Petrescu.

Haideți să punem umărul ca mioarele să aducă mielușeii pe lume în siguranță, iar ciobanul Petrescu să nu plece capul în fata corupților și să-și păstreze curajul de a vorbi.

URMĂREȘTE VIDEO-REPORTAJUL cu ciobanul Daniel Petrescu în fata Ministerului Agriculturii

Cioban furios pe ministrul Petre Daea

"Am văzut domnule ministru (Daea) ce ați construit! De la 10 lei/kg de carne de oaie, prețul a ajuns la 2 lei. Ce ați construit? Ați promovat oaia pentru cine?! Pentru restaurante și cârciumi în București?! Păi dacă tu distrugi pe cine muncește, cine mai rămâne fraților aici? E o crimă pentru România!" – cioban, la Ministerul Agriculturii******************România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii:https://bit.ly/2VGfmfe

Publicată de Epoch Times Romania pe Miercuri, 10 octombrie 2018

URMĂREȘTE VIDEO-REPORTAJUL cu ciobanul Daniel Petrescu în fata Ministerului Agriculturii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *