Insistăm să schimbăm – vrem să ne implicăm

De cunoscut ne-am cunoscut la protestele pentru susținerea luptei anticorupție și a statului de drept. Protestele ne-au dat curaj și ne-au inspirat: știm că putem schimba ceva dacă vrem și dacă #insistăm . Dorim să ne implicăm în schimbarea în bine a României.

Este vremea să ne cunoaștem mai bine și să discutăm mai în detaliu ce ne dorim și cum putem acționa împreună. Dacă avem o viziune comună vă așteptăm miercuri, 3 mai 2017, între orele 19.30 și 21.30 la Kafi Schoffel Schoffelgasse 7, 8001 Zürich.

Reguli:
– dorim să interacționăm cu oameni care urmăresc sau cochetează cu ideea de a se implica în activități voluntare. Vom organiza cu altă ocazie o întâlnire cu scopul de petrecere/party
– nu există o taxă de participare, dar ne așteptăm ca toți cei prezenți să comande ceva
– fiecare suportă costurile comenzii proprii
– vă mulțumim anticipat pentru confirmare participării, întrucât dorim să evităm situațiile în care nu avem loc suficient.

 

Update:

Mulțumim celor care au participat la schimbul de idei din această seară. Suntem solidari cu cei care protestează la București și în țară pentru un stat de drept, împotriva legii grațierii.

Ne vom revedea în curând cu proiecte concrete și cu un rezumat al discuțiilor de astăzi.

 

Update (5.05.2017):

Prima întâlnire de lucru Insistăm să schimbăm – vrem să ne implicăm a avut loc în data de 3 mai 2017 la Kafi Schoffel în Zürich. Ne-am revăzut 12 participanți de la protestele din iarnă.

În discuțiile avute, ne-am pus de acord că:

  • susținem protestele împotriva grațierii faptelor de corupție, susținem statul de drept și drumul României alături de partenerii ei din lumea liberă,
  • în funcție de gravitatea situației din țară vom continua protestele la Zürich,
  • pe termen mediu și lung dorim să ne implicăm în proiecte civice pentru tinerii din România și pentru persoanele care ies din tipar și protestează singure împotriva sistemului
  • pe termen scurt dorim să ne implicăm în activități adresate acelor apriximativ 10% dintre alegătorii români care au participat la alegerile prezidențiale, dar nu și la cele parlamentare.

Urmează să ne revedem în două săptămâni pentru o întâlnire în care vom discuta proiecte concrete. Vom reveni în următoarele zile cu detalii asupra datei și locului. Ușa e deschisă pentru toți cei interesați. Vă așteptăm să ne #implicăm împreună și să #rezistăm tuturor încercărilor de a împinge România pe un drum nedemocratic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *