Cioban furios pe ministrul Petre Daea

"Am văzut domnule ministru (Daea) ce ați construit! De la 10 lei/kg de carne de oaie, prețul a ajuns la 2 lei. Ce ați construit? Ați promovat oaia pentru cine?! Pentru restaurante și cârciumi în București?! Păi dacă tu distrugi pe cine muncește, cine mai rămâne fraților aici? E o crimă pentru România!" - cioban, la Ministerul Agriculturii******************România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii:https://bit.ly/2VGfmfe

Publicată de Epoch Times Romania pe Miercuri, 10 octombrie 2018

CUMPĂRĂM FÂN – Rezist Zürich susține ciobanul demn!

Nedreptatea din România l-a pedepsit pe oierul Petrescu pentru verticalitatea, curajul și decizia de a nu se complace ca victimă în fața corupției. El nu are voie sa fie îngenuncheat, el nu poate fi lăsat singur în fața clanurilor locale de corupți.

Daniel Petrescu este numele unui cioban curajos din Curtea de Argeș, care a decis să spargă gheața privind mafia pășunilor. A organizat mai multe proteste împreună cu alți ciobani și a denunțat public corupția din oierit și agricultură.

Daniel Petrescu în fața Ministerului Agriculturii
Foto credit: agroinfo.ro

În octombrie, la scurt timp după ce a protestat la Ministerul Agriculturii, unde a vorbit în fata presei despre fraudele cu Fonduri Europene în agricultură, și despre mafia pășunilor, i s-a dat foc la cei 10.000 de baloți de nutreț pe care-i cumpărase pentru a-și trece oile prin iarnă.

Ciobanii protestatari la sediul OLAF din Bruxelles
Foto credit: agroinfo.ro

Din fericire oile nu au fost în pericol. Prin solidaritatea altor fermieri, ciobanul nostru a mai primit nutreț și unele donații. Totuși, în toiul iernii, Nea Petrescu mai are nevoie de 30.000 lei, adică aproximativ 6’500 EUR pentru a cumpăra nutrețul necesar mioarelor, cele mai multe gestante acum.

Haideți sa fim alături de dumnealui și să strigăm împreună: STOP CORUPȚILOR! Sărim în ajutor și refuzăm acest abuz asupra unui om demn!

Cumpără și tu câțiva baloți de fân pentru ciobanul demn, făcând o donație în EUR sau CHF în contul bancar al Asociației Rezist Zürich:

Zürcher Kantonalbank
IBAN : CH61 0070 0110 0072 3687 7
cu mențiunea ”Ciobanul demn”.

Noi ne vom asigura că banii vor ajunge la Curtea de Argeș, la Nea Petrescu și că oile vor trece cu bine iarna. Și evident vă vom informa despre stadiul campaniei și predarea colectei.

Ne unim astfel într-o cauză comună cu mesajul: #NePasă, #CumpărămFân, #RescriemMiorița pentru oițele lui Nea Petrescu.

URMĂREȘTE aici interviul Epoch Times Romania cu ciobanul Daniel Petrescu în fața Ministerului Agriculturii:

Cioban furios pe ministrul Petre Daea

"Am văzut domnule ministru (Daea) ce ați construit! De la 10 lei/kg de carne de oaie, prețul a ajuns la 2 lei. Ce ați construit? Ați promovat oaia pentru cine?! Pentru restaurante și cârciumi în București?! Păi dacă tu distrugi pe cine muncește, cine mai rămâne fraților aici? E o crimă pentru România!" – cioban, la Ministerul Agriculturii******************România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii:https://bit.ly/2VGfmfe

Publicată de Epoch Times Romania pe Miercuri, 10 octombrie 2018